Magyar Star Trek rajongói blog

StarTrekker

A legjobb Star Trek-jelmezek Las Vegasból - 2018

2018. augusztus 09. - NocadLee

stlv18-mainheader.jpg

Minden évben ilyentájt rendezik meg Las Vegasban a "hivatalos" Star Trek-találkozót: erre időzítik a legnagyobb bejelentéseket (legyen az film, könyv, vagy egyéb kütyü), itt találkozhatsz a legtöbb színésszel (autogramot is kérhetsz nem kis pénzekért...), és ide jön el a legtöbb rajongó is. Közülük nem kevesen cosplayben - a Con többször is megdöntötte már a "legtöbb Star Trek-jelmezes rajongó egy helyen" rekordját (bár általában ők állították be azt az előző évben...). Egy galériában idén is összeszedtük a legjobb jelmezeket!

(A képek forrása: TrekCore, StarTrek.com és rajongói twitterek.)

És egy meghökkentő találkozás: Anson Mountot, a színészt, aki a Discovery 2. évadában Pike kapitányt játssza majd, megszólítja két rajongó egy közös kép erejéig... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://startrekker.blog.hu/api/trackback/id/tr9614171167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs Broccoli 2018.08.09. 20:46:04

26. kép - neve is van: Liviana Charvanek
32. kép - ő sem egy sima romulán, hanem Tasha lánya, Sela :)

StarTrekker · http://startrekker.blog.hu 2018.08.09. 21:28:51

@Mrs Broccoli: a vulkáni csaj meg egyébként a bezárt Star Trek Experience egyik karaktere - úgy értem, konkrétan ő, nem csak egy fan, aki beöltözött. :-)

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2018.08.17. 09:54:33

Ööö... Hogy Grafitembert idézzem: "Kérem engedje meg, hogy aztak****!"
Az idősödő Klingon a nyerő nálam, az úszógatyás csávót meg vezessék ki!
süti beállítások módosítása