Magyar Star Trek rajongói blog

StarTrekker

A TNG és rajongók: videóparódiák

2017. október 22. - StarTrekker

picard-engage.jpg

Korábban is beszéltünk már a rajongói kreativitásról, és hogy a rajongók néha elég megdöbbentő csavarokat tesznek rajongásuk kifejezésére. Íme két meghökkentő próbálkozás: egy, aki technószámmá mixeli Picard legjobb beszédeit, és egy másik, aki áthelyezi őket egy másik sorozatba.

DarkMateria első és leghíresebb "műve" kétségkívül a "The Picard Song", bár több másik karaktert is górcső alá vett. Egy másik rajongótársa egy videóklipet is összevágott a hipnotikus hatású nótához:

Sajnos a szerző honlapja nincs már meg, de szerencsére az Internet Archive jóvoltából azért elérhetjük. Ezen a linken letölthető a dal, és további két hasonló alkotás is.

Emlékszik valaki a Dallas című sorozatra? "Marlais" úgy tűnik, a kelleténél jobban, az ő műve ez a videó, amiben két kedvenc, bár egymástól eléggé távol eső sorozatát köti össze:

A bejegyzés trackback címe:

https://startrekker.blog.hu/api/trackback/id/tr1913014904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása