Magyar Star Trek rajongói blog

StarTrekker

Star Trek Continues 9. epizód

2017. augusztus 13. - StarTrekker

stc_ep9.jpg

A Star Trek Continues című rajongói websorozat legújabb része már magyar felirattal is nézhető!

 

 

A Star Trek Continuesról további részleteket ebben a korábbi cikkünkben olvashatsz.

Offtopic megjegyzés:

Az epizód címe egyébként egy idézetből jön, ami el is hangzik az epizódban: "Egy hajó a kikötőben biztonságban van, de egy hajó nem erre való". Ezt érdekes módon a web magyar oldalai egy Lakatos Levente nevű újságíró/netcelebnek, illetve Paolo Coelhónak tulajdonítják, de sajnos egyik sem igaz.

Az eredeti idézet John A. Sheddtől származik, ő egy amerikai író és professzor volt, akinek 1928-ban megjelent, "Salt from my Attic" című könyvében szerepel. A köztudatba mégsem tőle került, az idézetet kisebb változtatásokkal Grace Murray Hopper tette népszerűvé. Grace Hopper az USA haditengerészetének tisztje volt, matematikus, és a számítógéptudomány egyik úttörője. Ő nevezte el a számítógépes programok hibáit "bug"-nak például. Mindezt csak azért írom le, hogy ha valaki esetleg rákeres valamikor, legalább egy olyan oldal legyen, ahol helyes infók vannak... :) További infók angolul itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://startrekker.blog.hu/api/trackback/id/tr9912742908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2017.10.21. 14:22:54

Kössz a tippet, elmentettem a playlistet!
süti beállítások módosítása