Magyar Star Trek rajongói blog

StarTrekker

Karácsonyi dalok

2018. december 23. - StarTrekker

voy_sweater.jpg

A Star Trek-sorozatok szereplői valahogy sosem énekeltek karácsonyi dalokat. De egy igazi rajongót ez nem akadályozhat, hogy a Voyager és az Enterprise legénységét is dalra fakassza.

Ez magában sem egyszerű feladat, emberünk azonban még egy kis egyéni ízt is belevisz, ugyanis a dalok szövegét is "helyre igazítja" egy kicsit, hogy nem csak karácsonyi, de Star Trekes dalok is lehessenek.

Így születik meg egy karácsonyi nóta, ami a legénység leglogikusabb tagjáról (is) szól:

A mókából nem maradhatnak ki a többiek sem, íme az Enterprise legénysége, akik az "Enterprise Rock" című nagysikerű számot adják elő:

 

Ha szeretnél még további "startrekesített" karácsonyi dalokat hallgatni (köztük ezekhez hasonlókat a TNG és DS9 legénységgel!), ajánlom tavalyi összeállításunkat is.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! (Akik esetleg nem szeretnék az emberi érzelmeket, nagyon logikus ünnepeket kívánunk.)

startrek-christmas-moment.jpg

- Szerintem így tökéletes!
- Spock, mi a baj vele?
- A díszek elhelyezése illogikus. Itt sok a vörös, ott túl sok az üres hely. Felállítok egy egyenletet a fa szépségének optimalizálására. 

A bejegyzés trackback címe:

https://startrekker.blog.hu/api/trackback/id/tr2714508628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása