Magyar Star Trek rajongói blog

StarTrekker

Kirk kapitány karácsonyi dalokat énekel

2018. december 03. - StarTrekker

shatnerclaus.jpg

Most már biztosan indul az idei ünnepi szezon: William Shatner karácsonyi albumot adott ki.

Kevesen tudják, hogy William Shatner nem csak színpadi és filmes-tévés színészként tudhat maga mögött sikeres karriert, hanem énekesként is. Első albuma még a '60-as évek végén jelent meg, a most megjelent pedig már azt hiszem, a kilencedik.

Azt azért tudni kell, hogy Shatner nem a "hagyományos" módon énekel, sokkal inkább valahogy "rábeszél" a dalokra, ami egyesek szerint röhejes, mások szerint viszont valami egészen egyéni. Azt is lehetne mondani, hogy előadásmódjában különös módon keveredik a művészet, a ripacskodás és az önirónia.

Gondolom, most mindenki kissé zavarba jött, hogy mit is akarok ezzel mondani... A legjobb, ha az egészet egy az új albumhoz készített klippel illusztrálom, rögtön világos lesz minden:

 Ha tetszett, íme egy Spotify-playlist, amin az egész album meghallgatható:

Az én kedvencem az utolsó szám, a Jingle Bells punk rock változata, amin egyszerűen nem lehet nem vigyorogni!

shatnerclaus_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://startrekker.blog.hu/api/trackback/id/tr5414415836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása