Magyar Star Trek rajongói blog

StarTrekker

Új Star Trek-rajzfilmsorozat a Rick és Morty készítőjétől

2018. október 25. - StarTrekker

trekandmorty.jpg

A Variety magazin legfrissebb hírei szerint a CBS All Access két évados berendelést adott le egy Star Trek rajzfilmsorozatra, Star Trek: Lower Decks címmel.

A félórás animált vígjátéksorozatot Mike McMahan, a "Rick és Morty" című sorozat iró/producere fejleszti, és a Csillagflotta egyik legjelentéktelenebb hajójának kisegítő személyzetéről szól. A széria producere Alex Kurtzman és Heather Kadin (ahogy ez a mostani Trek-sorozatoknál megszokott), a Roddenberry Entertainmenttel karöltve.

Kurztman szerint McMahan már első mondatával levette őket a lábukról, miszerint "arról akar sorozatot készíteni, aki beteszi a sárga kockát az ételreplikátorba, hogy egy banán jöjjön ki a végén". McMahan Star Trekes karrierjét egyébként a @TNG_S8 című paródia twitterfiókkal kezdte, amiben egy képzeletbeli TNG 8. évad kacagtató forgatókönyvötleteit közölte rendszeresen. Mint például:

Egy nimfomániás féreg megszállja Rikert, hogy elcsábítsa az Enterprise teljes női kontingensét. Senkinek nem tűnik fel, végelgyengülésben hal meg.

A humorizálás a Simon&Schuster könyvkiadó figyelmét is felkeltette, így egész paródiakötet is született a dologból:

star_trek_the_next_generation_warped_cover.jpg

Amikor kiderült, hogy a Short Treks Harry Muddos epizódját is ő írta, egyes Star Trek-oldalak már teórizálták, hogy köze lehet a készülő rajzfilmsorozathoz, most viszont a hivatalos bejelentés is megérkezett. Az ürge egyébként egész elfoglalt: a Hulu is nemrég rendelt tőle egy rajzfilmsorozatot, "Solar Opposites" címen, ami Amerikában letelepedő földönkívüliekről szól.

A bejegyzés trackback címe:

https://startrekker.blog.hu/api/trackback/id/tr1814322271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2018.10.26. 09:36:31

Lófaszt már !! Ne star treket csináljon HANEM TÖBB RICK ÉS MORTYT !!!!
WUBBALUBBADUBDUB

exilis 2018.10.26. 09:48:19

Rick és Morty a világ legzseniálisabb rajfilmsorozata, ne maradjon gazda nélkül pls.

erkölcsi hulla 2018.10.26. 10:12:07

@exilis: Pontosan. Fizetnék is érte, ami nagy szó itt magyarban.
süti beállítások módosítása